Szakképzett csapatunk

Csapatunk kizárólag elhivatott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll, így kezeléseink során biztos kezekben van

Dr. Kassai Enikő

Szülész – nőgyógyász, lézerspecialista

A Femcare Miniklinika vezető orvosa vagyok, szülészettől a rákmegelőzésig, HPV gondozásig és gyulladáskezelésig nyújtok segítséget hozzám forduló pácienseimnek. A Miniklinika azt a 25 év alatt kialakult egyedi szakmai protokollt képviseli, amelyhez a nőgyógyászat mellett társterületek szakértői is csatlakoztak az integrál szemléletű, test és lélek egyensúlyát szem előtt tartó  gyógyító munka érdekében.

Dr. Fábián Adél

Szülész – nőgyógyász

2022. áprilisban csatlakoztam a Femcare Miniklinika csapatához. Szeretem hogy  a legújabb szakmai eljárások – technológiák alkalmazására van lehetőségem úgy, hogy támogató és segítő közeget biztosítunk a páciensek számára. A gyógyítás emberi oldalát legalább olyan fontosnak tartom mint a hagyományos orvosi szakértelem és szaktudás alkalmazását, hiszen a kettővel együtt tudunk igazi sikereket elérni.

Sagáth Zita

Szexuálpszichológus

Intenzív, problémafókuszú tanácsadással és feltétel nélküli pozitív odafordulással várom leendő klienseimet egy bizalommal teli, tabuk nélküli, szabad és nyugodt légkörben a szexualitásról, szexuális életről, párkapcsolati elakadásokról. A segítő folyamat során gyógyító és felszabadító beszélgetések által próbáljuk elérni a leghatékonyabb megoldást az adott problémára. Forduljon hozzám bizalommal!

Puskás Noémi

Hormonegyensúly-terapeuta, természetgyógyász

Sportolóként az egészségtudatos életmód mindig közel állt hozzám. Felismertem, hogy a tudatos életmód a hormonrendszerünket és ezen keresztül egészségünket is milyen nagy mértékben befolyásolja. Laboreredmények kiértékelésével, a hormonális és mikrobiom egyensúly helyreállításával kapcsolatos tanácsadással és HPV tanácsadással tudok segítséget nyújtani.

Dr. Kassai Enikő

Szülész – nőgyógyász, háziorvos

Szülészettől a rákmegelőzésig, HPV gondozásig és gyulladáskezelésig. 25 év orvosi tapasztalattal azon dolgozom, hogy a hozzám forduló nők emberközpontú és megnyugtató segítséget kapjanak. Praxisom fókusza az évek során változott, 3 éve a szülészet mellett a nőgyógyászati gyulladás kezelés, a HPV fertőzöttek gondozása, méhnyakrák megelőzése és kezelése a fő fókusz.

BŐVEBBEN

Dr. Fábián Adél

Szülész – nőgyógyász

2022. áprilisban csatlakoztam a Femcare Miniklinika csapatához, hiszen itt a legújabb szakmai eljárások – technológiák alkalmazására van lehetőségem úgy, hogy támogató és segítő közeget biztosítunk a páciensek számára. A gyógyítás emberi oldalát legalább olyan fontosnak tartom mint a hagyományos orvosi szakértelem és szaktudás alkalmazását, hiszen a kettővel együtt tudunk igazi sikereket elérni.

BŐVEBBEN

Sagáth Zita

Szexuálpszichológus

Intenzív, problémafókuszú tanácsadással és feltétel nélküli pozitív odafordulással várom leendő klienseimet egy bizalommal teli, tabuk nélküli, szabad és nyugodt légkörben. A segítő folyamat során gyógyító és felszabadító beszélgetések által próbáljuk elérni a leghatékonyabb megoldást az adott problémára. Forduljon hozzám bizalommal, ha egy ideje nincs párkapcsolata, nehezen boldogul a társkereséssel, vagy ha úgy érzi már elveszett a társkereső applikációk útvesztőjében.

BŐVEBBEN

Puskás Noémi

Hormonegyensúly-terapeuta, természetgyógyász

Laboreredmények kiértékelésében, a hormonális egyensúly helyreállításával kapcsolatos tanácsadással és HPV tanácsadással tudok segítséget nyújtani. Sportolóként az egészségtudatos életmód mindig közel állt hozzám és a megtervezett táplálkozási irányelveknek megfelelően betartott étkezés a mindennapok részét képezte.

BŐVEBBEN

Dr. Kassai Enikő - Nőgyógyászat

1992-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen. Az ország több kórházában dolgoztam szülészorvosként illetve osztályos orvosként magán illetve állami ellátásban. Négy gyermek édesanyjaként megtapasztalhattam a női élet valamennyi szakaszát, szépségeivel és nehézségeivel együtt. Orvosként pályám kezdetétől fogva amikor csak tehettem az emberközpontú gyógyítást és a természetességet helyeztem a középpontba. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy szakmai életutam során olyan nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt, akikről a szakmai fortélyok elsajátítása mellett emberileg is példát vehettem.

 

Minden várandósgondozásnál és új élet születésénél átélem azt a csodát amelyet saját gyermekeim világra jövetelénél tapasztalhattam meg. Ez és a segítő szándék az, ami a mai napig az orvosi pályán tart. Szeretném, ha a pácienseimnek nem csak az orvosa lennék, hanem valaki akihez az életüket meghatározó nehéz vagy éppen örömteli időszakban fordulhatnak.

Szeretném az orvoslás emberi oldalát is képviselni, az emberi kapcsolatok pozitív hatásait a gyógyítás során használni. Ezt a pluszt igyekszem maximális szakmai teljesítmény mellett nyújtani mindenkinek aki hozzám fordul.

Mivel fordulhat hozzám:

– speciális rákmegelőző vizsgálatok és méhnyakrák prevenciós terápia
– nőgyógyászati gyulladások
– menstruációs ciklusproblémák kivizsgálása és kezelése
– komplex várandósgondozás
– szülészeti szaktanácsadás
– fogamzásgátlási tanácsadás
– meddőségi kivizsgálás
– hormonális problémák kivizsgálása
– menopauzával kapcsolatos kivizsgálás
– ultrahang vizsgálatok
– aspirációs citológia, szövettani vizsgálatok értékelése
– ambuláns nőgyógyászati beavatkozások
– műtét nélküli lézerterápiás kezelések

Tanulmányok és szakmai életút

Pécsi Tudományegyetem Általános orvosképzés
Pécsi Tudományegyetem Szülész-nőgyógyász szakorvosképzés
Pécsi Tudományegyetem Családorvos szakorvosképzés
Nőgyógyászati ultrahang szakképzés
Fotona Nőgyógyászati lézerterápia szakképzés

Baranya Megyei Kórház, Pécs Belgyógyászati Osztály
Baranya Megyei Kórház, Pécs Szülészet-Nőgyógyászati Osztály
Baranya Megyei Transzfúziós Szolgálat Orvosi vezető
Budapest 19. kerületi 6. sz. felnőtt háziorvosi körzet, praxisvezető
Szent István Kórház Szülészet – Nőgyógyászati Osztály
Róbert Károly Magánkórház, Szülészet – Nőgyógyászati Osztály
Femcare Miniklinika Vezető szakorvos

Dr. Fábián Adél - Nőgyógyászat

Dr. Fábián Adél
Dr. Fábián Adél

Dr. Fábián Adél vagyok, a Femcare Miniklinika szülész – nőgyógyásza.
2022-ben csatlakoztam a Femcare csapatához, hogy egy olyan szakértő csapat tagja lehessek, ahol a legújabb szakmai eljárásokat és technológiákat alkalmazzák.
Főbb szakterületeim a női meddőség és a visszatérő nőgyógyászati gyulladások kezelése, valamint a hormonális, menstruációs és menopauzával kapcsolatos problémák kivizsgálása. Emellett számos műtét nélküli lézerterápiás kezelést hajtok végre nap mint nap.
Hivatásomnak tekintem, hogy olyan leendő édesanyákon segíthessek, akiknek nehezen adatik meg a gyermekvállalás öröme. Nincs annál szebb pillanat számomra, mint amikor több hónapnyi várakozást követően a szülés pillanatában részese lehetek egy család beteljesülésének. Várandósgondozásaim és ultrahangvizsgálataim során is arra törekszem, hogy az édesanyák minden esetben feltétlen figyelmet és professzionális szakmai ellátást kapjanak. Fontos számomra a megelőzés, így többek között speciális rákmegelőző és szövettani vizsgálatokkal, valamint méhnyakrák prevenciós terápiával segítem a nők egészségének megőrzését. A gyógyítás emberi oldalát legalább olyan lényegesnek tartom, mint a hagyományos orvosi szakértelem és szaktudás alkalmazását, hiszen a kettővel együtt tudunk igazi sikereket elérni. Rendeléseim során arra törekszem, hogy oldott légkört teremtsek. Szeretném minden korosztálynak biztosítani azt a megnyugtató közeget, ahol biztonságban érezhetik magukat.

A Femcarenél mindannyian hiszünk abban, hogy szívvel, lélekkel, szakértelemmel segíthetünk a legtöbbet.

Rendelésemen a szakorvosi konzultációk és az ultrahang vizsgálat 20% kedvezménnyel vehető igénybe!

Mivel fordulhat hozzám:

– speciális rákmegelőző vizsgálatok és méhnyakrák prevenciós terápia
– nőgyógyászati gyulladások
– menstruációs ciklusproblémák kivizsgálása és kezelése
– komplex várandósgondozás
– fogamzásgátlási tanácsadás
– hormonális problémák kivizsgálása
– menopauzával kapcsolatos kivizsgálás
– ultrahang vizsgálatok
– szövettani vizsgálatok
– műtét nélküli lézerterápiás kezelések

Tanulmányok és szakmai életút

Debreceni Egyetem Általános orvosképzés
Semmelweis Egyetem Szülész-nőgyógyász szakorvosképzés
Fotona Nőgyógyászati lézerterápia szakképzés

Bajcsy Zsilinszky Kórház, Szülészet-Nőgyógyászati Osztály
Femcare Nőgyógyászati Miniklinika

Sagáth Zita - Szexuálpszichológia

Intenzív, problémafókuszú tanácsadással és feltétel nélküli pozitív odafordulással látom el leendő klienseimet egy bizalommal teli, tabuk nélküli, szabad és nyugodt légkörben. A segítő folyamat során gyógyító és felszabadító beszélgetések által próbáljuk elérni a leghatékonyabb megoldást az adott problémára.

 

Forduljon hozzám bizalommal, ha egy ideje nincs párkapcsolata, nehezen boldogul a társkereséssel, vagy ha úgy érzi már elveszett a társkereső applikációk útvesztőjében.
Pszichológusként elengedhetetlennek tartom a folyamatos tanulást és fejlődést, pályám során folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy bővíthessen a segítő-eszköztáram.

Mivel fordulhat hozzám:

– szexuális problémák, elakadások:
(fájdalmas közösülés, csökkent vágy, orgazmuszavar, visszatérő nőgyógyászati problémák, meddőség)
– szexuálpszichológiai tanácsadás pároknak
– családot érintő pszichés problémák okának feltárása
– elköteleződési nehézség, családról való leválás
– szexuális orientációval kapcsolatos nehézségek
– meddőségfeldolgozó csoportok
– párkapcsolati/párkeresési nehézségek, párkapcsolati veszteség, elhidegülés

 

Tanulmányok és szakmai életút:

Debreceni Egyetem munka- és szervezetpszichológia szak
Eötvös Loránd Tudományegyetemen szexuálpszichológiai szakpszichológus szakképzés
Magyar Családterápiás Egyesület Családterápiás Alapképzés

Lőwy-Korponay Bereniké, életvezetési tanácsadó

 

 

„Embertudományokkal” foglalkozom immáron negyed évszázada. Ha egyetlen szóval szeretném összefoglalni, azt mondanám „inspirátorként” igyekszem klienseimet támogatni az önfejlesztés, az énhatékonyság, az önmegvalósítás útján, legyen szó egy élethelyzeti válságról, traumáról, egy önértékelési akadályról vagy a tudatos életút-tervezésről.

Tanácsadóként először a közoktatásban, gyermekvédelemben, soft skill trénerként dolgoztam, később megfordultam a társadalom minden szegmensében. Tapasztalataimat igyekszem széles körben megosztani, ezért számos tananyagot, tankönyvet írtam a személyiségfejlesztésről, a szülői kompetenciákról, a segítő szakma fortélyairól.

Társadalomkutatóként sem szakadtam el a fenti témáktól, részt vettem gyermekvédelmi – ifjúsági és oktatási kutatásokban, de saját projektként végeztem értékrend és érzelmi intelligencia kutatást speciális gyermeknevelő intézményekben. Legutóbb „munka és magánélet egyensúlya” témában kutattam és építettem támogató stratégiát egy vezető iparági szakszervezet megbízásából. Egyéni életvezetési-mentálhigiénés tanácsadóként tizenöt éve dolgozom, egy pszichológusokból, orvosokból és családterapeutákból álló szakmai egyesület tagjaként.

Mivel fordulhat hozzám:

 • krízisek (életközépi válság, kapunyitási- és kapuzárási pánik, nehéz várandósság, krízisterhesség, meddőség, posztabortusz szindróma…stb.)
 • kapcsolati problémák, konfliktusok (családi, párkapcsolati, munkahelyi)
 • stresszkezelési problémák, pánik, kiégési szindróma
 • önértékelési – énhatékonysági problémák ( tanult tehetetlenség, hiányvezéreltség, kudarcorientáltság…stb.)
 • önismeret- személyiségfejlesztés (reziliencia, kreativitás, asszertivitás fejlesztése…stb.)

Élethelyzetek, melyeknél hasznos lehet a mentálhigiénés – életvezetési szakértő segítségét kérni:

 • minden olyan életvezetési helyzetben ami kihívással, krízissel jár, amikor ki szükséges lépnünk a komfortzónánkból, amikor nem elégségesek a korábbi „rutin” megoldásaink (pl. új munkahely, új párkapcsolat, válás, tartós betegség, családbővülés..stb.),
 • amikor szükségünk van arra, hogy új képességeket, kompetenciákat tanuljunk meg és építsünk be a személyiségünkbe
 • amikor úgy érezzük, támogatásra van szükségünk, ahhoz, hogy megküzdjünk életünk aktuális problémáival, és amikor „megrekedést” tapasztalunk az életünkben, legyen szó a személyes kapcsolatainkról vagy a karrierünkről

Tanulmányok és szakmai életút

Tanulmányaimat az egri EKTF-en kezdtem szociálpedagógus – tanácsadó – gyermekvédelmi szakember képzéssel kezdtem, majd az ELTE-n szereztem több társadalomtudományi diplomát.

 

 

Puskás Noémi - Hormontanácsadás

Mielőtt a gyógyítással kezdtem volna foglalkozni, a közigazgatásban dolgoztam. Védelmi igazgatás szakon végeztem a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás Tudományi Karán folytattam tanulmányaimat.

Sportolóként az egészségtudatos életmód mindig közel állt hozzám és a megtervezett táplálkozási irányelveknek megfelelően betartott étkezés a mindennapok részét képezte.

Már az egyetemi éveim alatt szabadidőmben kurzusokat végeztem az egészséges életmóddal kapcsolatosan; rehabilitációs kurzusok, akupresszőri -, hormon-, és táplálkozási tanácsadói képzések követték egymást. Szenvedélyemnek éreztem a természetes gyógymódok elsajátítását.

 

Komplex nőgyógyászati – endokrinológiai egészségügyi problémámra kerestem megoldást, amikor először találkoztam a hagyományos kínai orvoslással. Csodálattal tapasztaltam a pozitív hatásait, és teljesen lenyűgözött a nyugati és a keleti orvoslás együttes alkalmazásának hatékonysága. Ennek hatására beiratkoztam a Heilongjiang Kínai Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem kihelyezett képzésére a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karára, akupunktúra és manuálterápia szakra. Jelenleg egyetemi tanulmányaim mellett a szakmai gyakorlatomat végzem, amelynek során egyenlő arányban tanulom mind a nyugati-, mind a hagyományos kínai orvoslás tantárgyait, valamint a kínai nyelvet. Emellett laborasszisztensi képesítést is szereztem.

Mivel fordulhat hozzám:
– Diagnosztizált meddőség, nőgyógyászati problémák: Menstruációs panaszok, fogantatási nehézségek, természetes fogamzásgátlás, változókori panaszok, mióma, endometriózis, policisztás petefészek szindróma, androgén tünetek, HPV (humán papillomavírus) fertőzés
– Emésztőrendszeri problémák: puffadás, székrekedés, gyulladásos bélbetegségek
– Anyagcsere, testsúly szabályozás, pajzsmirigy működési zavarok, inzulinrezisztencia
– Allergia, immunrendszer működését segítő kiegészítő terápia
– Álmatlanság, krónikus fáradtság, mellékvese-kimerülés, alacsony energiaszint
– Stresszoldás

A hagyományos kínai orvoslás és a nyugati orvoslás eszköztára rendkívül széles. A funkcionális tanácsadás mindig egyénre, betegségre javasolt. Első alkalommal a tünetek átbeszélése, az orvosi vizsgálatok és diagnózis eredményeinek kiértékelése történik majd ezt követően segítek összefüggéseiben megérteni a szervezetben zajló folyamatokat, és terápiás megoldást javaslok. A továbbiakban konzultációk keretében követem végig a gyógyulási folyamatot.

Tanulmányok és szakmai életút

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Kar
Semmelweis Egyetem Egészségtudmányi Kar
Heilongjiang Kínai Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem

Mozsáry Kinga - Dietetika

 

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. Először belekóstoltam az iható tápszerek világába, melyet bizonyos esetekben testsúlynövelés érdekében szoktunk alkalmazni. Ezután lehetőségem nyílt közelebbről megismerni a cukorbetegséget, inzulinrezisztenciát az I. számú Gyermekklinikán. Itt tapasztaltam meg először, hogy mennyire fontos a másik ember elfogadása és a közös hang megtalálása. 

Küzdve a meddőséggel, inzulinrezisztenciával átéltem nehéz pillanatokat és tudom milyen sokat jelent ilyenkor 1-1 kedves szó. Majd megtapasztaltam, hogy érdemes kitartani, mert az életmódváltás után 2 csodálatos gyermek édesanyja lehettem. Ezzel a tapasztalattal szeretnék hiteles segítséget nyújtani a hozzám fordulók számára. 

Hiszem, hogy a táplálkozás akkor tud élvezetes és célravezető lenni, ha a hétköznapokban megvalósítható. Mindenkinek más igényei vannak, melyeket figyelembe véve közösen alakítjuk ki az életmódot. Nagy hangsúlyt fektetek a bélflóra regenerálására, hiszen ez is alapja a hosszútávú kiegyensúlyozott táplálkozásnak. 

A dietetikai beszélgetés során először részletesen átbeszéljük a táplálkozási szokásokat. Ezután felmérem a tápláltsági állapotot és  kiszámolom a napi energiaszükségletet és közösen kitűzzük az elérni kívánt célt. Az így megszerzett információk alapján egyénre szólóan átbeszéljük az étrendet, kitérve az ajánlott és nem ajánlott élelmiszerekre, ételkészítési eljárásokra. Célom, hogy a hozzám fordulókat megértve, elfogadva és szakmailag támogatva segítsem a táplálkozás területén. 

 

Mivel fordulhat hozzám:

 • preventív táplálkozás
 • túlsúly
 • inzulinrezisztencia
 • 2-es típusú cukorbetegség
 • gesztációs diabetes
 • policisztás ovárium szindróma
 • pajzsmirigy betegségek dietoterápiája