A modern nőgyógyászat

Femcare komplex nőgyógyászati kivizsgálás

Ne elégedj meg egy egyszerű citológiai vizsgálattal

Válaszd a legmodernebb vizsgálatok kombinációját
szakértői támogatással, a maximális biztonságért.

Ismerd meg szűrővizsgálati csomagunkat,
ami minden fontos vizsgálatot magában foglal
+ kiértékelést is tartalmaz!

 

Mit érdemes tudni az egyes vizsgálatokról?

 

Nőgyógyászati vizsgálat

Rövid és fájdalommentes fizikális vizsgálat aminek célja a hüvelyi gyulladások, kórokozók jelenlétének és az alhasi szervek kitapintható elváltozásának felismerése.
Ultrahang vizsgálat
A nőgyógyászati vizsgálat során hasi vagy hüvelyi ultrahang vizsgálattal megállapíthatóak a különböző szervi elváltozások.
CINtec Plus 
A citológiai vizsgálat kiegészítésére fejlesztették ki a CINtec Plus vizsgálatot, amely megerősíti vagy kizárja a daganat irányába mutató hámelváltozások jelenlétét a kenetben, egy speciális fehérje jelenlétének vizsgálatával. Az eredményen negatív vagy pozitív jelölés olvasható.
HPV szűrés biomarkerrel
Az úgynevezett molekuláris HPV tesztek nemcsak kimagasló megbízhatósággal szűrik ki az esetlegesen rákot okozó vírustörzseket, hanem a pozitív eredmény esetén elvégzett metilációs vizsgálattal azt is kimutatja, hogy fog-e rákot okozni nálunk a vírus, vagy esetleg máris kezdődő rosszindulatú elváltozásunk van.

Miért javasoljuk, hogy ezt a csomagot válaszd?

Mert az időben elvégzett szűrés és gondoskodás segítségével a méhnyakrák és 10 féle egyéb daganat megelőzhető és kezelhető!


A többponton asszisztált kombinált szűrési csomagunk valóban pontosabb eredményt mutat
, mint önmagában egy citológia vagy HPV szűrés. A két vizsgálat eredményének együttes értelmezése mellett orvosilag indokolt esetben speciális tumormarker vizsgálatok is készülnek amelyek további információkat adnak az elváltozás mértékéről és állapotáról – díjmentesen és automatikusan.

Ez a komplex vizsgálat és értékelési mód a jelenleg elérhető maximális szűrésbiztonságot adó tudományos módszer. Ötvözi a modern rákszűrést a HPV szűréssel és információt ad a vírus tevékenységéről, ami segítséget nyújt abban, hogy orvosunk pontosan meg tudja állapítani mi legyen a következő lépés. Pozitív eredmény esetén speciális StopHPV terápia javasolt a vírussal fertőzött sejtek eltávolításához, így 98%-ban elkerülhető a méhnyakműtét. 

Az orvos válaszol

Dr. Kassai Enikő

Intézményvezető szülész – nőgyógyász szakorvos

Ez a vírus a méhnyakrák mellett mind férfiaknál, mind nőknél jelenlegi tudásunk szerint 10 egyéb daganatot képez, tehát nagyon fontos, hogy 25 éves kor után minden hölgy rendszeresen jelenjen meg a szűrővizsgálatokon.  A modern orvostudomány és szakértő csapatunk által kifejlesztett módszerünk 90-99,9%-os hatékonyságot biztosít.

Pozitív vizsgálati eredmény esetén részletesen átbeszéljük a teendőket és akár másnap megkezdődhet a terápiás kezelés.

Azonnal segítünk Neked!

A csomag tartalma

  • Nőgyógyászati vizsgálat
  • Ultrahang vizsgálat
  • Citológia és CINtec Plus vizsgálat
  • HPV szűrés biomarkerrel
  • Eredmények értékelése és online kiküldése a további teendőkkel együtt

Még eddig él az ajánlatunk:

Countdown Timer

0

nap

0

óra

0

perc

0

másodperc
Most kedvezményes csomag ára:

76.990 Ft helyett

59.990 Ft

Budapesten és Kecskeméten
Azonnali időpontot kérek!

Csomagajánlatunk 2024. június 30-ig megvalósuló foglalásokra érvényes.

Ahol hallhattál már rólunk:

Tesztelés igazán profin

A HPV fertőzést okozó vírusra jelenleg nem létezik gyógyszer ezért nagyon fontos, hogy időben felismerjük ha jelen van a szervezetben. Amennyiben jelen van a vírus, az állapotfigyelés mellett tartósan pozitív HPV eredmény esetén érdemes kezelést igénybe venni, hiszen ebben az esetben valószínűleg nem képes megbirkózni vele a szervezet emiatt pedig rákveszélynek van kitéve.

A citológiai tesztekből a legmegbízhatóbbat és legmodernebbet kell választani!

Klinikánkon kifejezetten javasoljuk 25 év feletti hölgyeknek a komplex méhnyakrákszűrést ugyanis az elmúlt évek kutatásainak köszönhetően ma már tudjuk, hogy a citológia vizsgálat önmagában kevés a pontos diagnózishoz. Napjainkban ugyanis modern molekuláris tesztek is rendelkezésre állnak az esetleges Humán papillómavírus (HPV) fertőzések és a szövettani elváltozások beazonosítására.

Mennyi időt vesz igénybe a vizsgálat és a mintavétel?

A nőgyógyászati vizsgálat és a mintavétel maximum 15 percet vesz igénybe. Jól felszerelt, az ország több pontján megtalálható rendelőinkben kényelmes és biztonságos körülmények között fogadunk.

Ne halogasd!

Összetett szűréssel akár életet is menthetünk!

Ezzel a csomagunkkal átfogó képet adunk arról, hogy méhnyakrák szempontjából veszélyeztetett vagy-e vagy esetleg már elindult-e hámelváltozás a méhnyak területén. Pozitív eredmény esetén nem hagyunk magadra, vezető szakorvosunk számodra megfelelő terápiát javasol. Ha úgy döntesz, belevágsz a kezelésbe végigkövetjük veled a folyamatot egészen a negatív eredményedig és akár pároddal együtt is igénybe vehettek kezelést mindkettőtök biztonsága érdekében. Ha Női HPV terápia vagy Páros HPV terápia csomagot választasz, garanciát biztosítunk a StopHPV kezelés hatékonyságára. Részletekért kattints ide!

KINEK AJÁNLOTT?

25-65 éves kor között minden szexuálisan aktív nőnek ajánlott a szűrés a méhnyakrák megelőzéséhez és korai felismeréséhez.

A HPV teszt pozitív eredménye a HPV-vírus jelenlétét mutatja.
A HPV fertőzés még nem azonos a daganatos betegséggel!
30 éves kor alatt a fertőzés gyakoribb; legveszélyesebb következménye, a rák viszont jóval ritkább. 30 éves kor felett a pozitív eredmény esetén elvégzendő biomarker vizsgálat tudja igazolni a megbetegedés kockázatát. 30 éves kor alatt biomarker teszt nem végezhető, ezért pozitív eredménynél a nőgyógyász által ajánlott egyéb vizsgálat szükséges a kockázatok azonosításához.

Ha a kimutatott vírus a magas kockázatú csoportba tartozik, ingyen elvégezzük a mintából a biomarker vizsgálatot, ami a vírus aktivációs stádiumát hivatott megállapítani.

A teszt célja, hogy a HPV-pozitívakon belül megtaláljuk azokat, akiknek kezelésre vagy műtétre van szüksége ahhoz, hogy megelőzzük a méhnyakrák kialakulását. Ezzel a modern eljárással szinte 100 %-os biztonsággal megállapítható a betegség kockázata. Klinikai kísérletsorozatunkban 6 ezer magyar nőt vizsgáltunk meg. A 12 nagyon súlyos, rák közeli vagy rákos esetünkből összesen nyolcat talált meg a hagyományos citológiai teszt. Viszont mind a 12 beteget azonosította a biomarker teszt. A teszt tehát a kezdeti stádiumban is megbízhatóan mutatja ki a kialakuló rákot. Bizonyos esetekben elegendő a rákmegelőző HPV terápiát végigcsinálni, módszerünkkel legritkább esetben szükséges műtéti beavatkozás, amikor az elváltozás már előrehaladott állapotban van.

Ha negatív a teszt eredménye, ez meddig jelent biztonságot számomra?

Negatív HPV eredmény esetén 3 évig elhanyagolható a rákos elváltozás kialakulásának kockázata stabil párkapcsolatban, így 3 évente szükséges tesztelni, citológia vizsgálatot pedig a jelenlegi magyarországi szabályok szerint évente javasolt végeztetni. Új párkapcsolatban 3-6 hónappal az első kontaktus után javasolt a szűrés.

Régóta fennálló HPV fertőzésed van? Pozitív citológiai eredményt kaptál és nem tudod mi a teendőd? Vagy még nem jártál idén szűrésen? Esetleg orvost váltanál? Több évtizedes tapasztalatunkkal, átfogó módszerekkel segítünk elérni negatív vizsgálati eredményeket és megszüntetni panaszaidat.

Egy egész csapat segít neked!

A Femcare szakértői csapata tapasztalt orvosokból és szakemberekből áll, akik személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Dr. Kassai Enikő

Vezető szülész – nőgyógyász
Nőgyógyászati lézerspecialista

Dr. Fábián Adél

Szülész – nőgyógyász

Dr. Denk Fanni

Szülész – nőgyógyász

Dr. Flórián Nikolett

Szülész – nőgyógyász

Dr. Fürich Antónia

Szülész – nőgyógyász

ÉLETKÉPEK

Szántó Edit véleménye klinikánkról

Hallgasd meg egy páciensünk véleményét!

A Femcare csapata mindent megtesz érted szível, lélekkel, szakértelemmel.