Vérvétel + Kiértékelés

Fáradtnak, kimerültnek érzed magad?

Nézük meg együtt kimerültséged okát, kezdd egy vérvétellel.

Gyere el hozzánk rutin vérvételre, és nézzük meg együtt kimerültséged okát.

Mindenben melletted vagyunk, az eredményeid értelmezésében is

Beutaló és időpont nélkül, azonnal!

Nem kell, hogy a vérvétel rossz élmény legyen! Minden munkatársunk gyakorlott vérvevő így a vérvétel iránt nem rajongók is jó kezekben lesznek. Igényesen berendezett, megnyugtató légkörű rendelőinket úgy szereltük fel, hogy biztonságban érezhesd magad és figyelembe vegyünk kéréseid. Ha nem tudod pontosan milyen vizsgálatra van szükséged, segítünk a választásban.

Biztonságos mintavétel frekventált helyszínen, pontos vizsgálati eredményekkel Mindenre kiterjedő vér- és egyéb vizsgálatokkal várunk hétfőtől-péntekig. A levett minták vizsgálata szerződött partnereink laboratóriumában történik.

Éhgyomorra kell érkeznem?
A legtöbb vizsgálat esetén reggel, étkezés előtt kell megtörténnie a vérvételnek, így garantálható a pontos eredmény. A mintavétel és az utolsó étkezés előtt legalább 8 órának kell eltelnie. Szénsavmentes víz fogyasztása ajánlott a vérvétel előtt. Hormonértékek, tumormarkerek és allergiavizsgálat esetén nem szükséges éhgyomorra érkezni.

Időpontfoglalás nélkül is érkezhetek?
Igen, akár időpont nélkül is lehet jönni hozzánk, azaz nem szükséges előre foglalni, azonban nagyban könnyíti a mi munkánkat is, ha előre foglalsz.

Gyors és komplex

Rutin vérvételi csomag

 • Széles vizsgálati paletta, gyors eredményküldés
 • Időpontfoglalással nincs várakozás
 • Most a vérvételhez írásos kiértékelést is küldünk neked, és ha szükséges az eredményed alapján továbbítunk szakértőinkhez.
Rutin csomag 

9.990 Ft

Budapesten és Kecskeméten
Azonnali időpontot kérek!
Készpénzes, bankkártyás illetve Egészségpénztári kártyás fizetési lehetőséget biztosítunk. Minden vizsgálat elszámolható egészségpénztári számlára.

Kis és nagyrutin, belgyógyászati és hormonvizsgálatokhoz díjmentes szakorvosi értékelést küldünk. Mi a teendő az eredmények alapján? További vizsgálatokra van szükségem? Szedjek vitamint, étrend-kiegészítőt? Az értékelésből ezekre a kérdésekre mind választ kap.

Opera vérvételi pont

1065 Budapest Hajós utca 9. (kapucsengő: 16)

Azonnali időpontfoglalás

Általános vérvizsgálatok, tumormarkerek, allergiavizsgálatok, genetikai vizsgálatok, spermatogram és egyéb termékenységi vizsgálatok is elérhetőek.
Gyermekeket 10 éves kortól fogadunk. Egészségpénztári kártyás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőséget biztosítunk.

Megközelítés, parkolás
Az Andrássy útról a Hajós utca elején közvetlenül az Operaház mellett található rendelőnk. Parkolás a környéken fizetős. A környéke számos parkolóház is igénybe vehető: pl. Opera Parkolóház

Nyitvatartás
Hétfő: 7:00 – 17:00
Kedd: 7:00 – 17:00
Szerda: 11: 00 – 17:00
Csütörtök: 7:00 – 15:00
Péntek: 7:00 – 17:00

Telefon
+36 21 300 76 76

Email
info@femcare.hu

Kispesti vérvételi pont

1195 Budapest, Petőfi utca 48.

Azonnali időpontfoglalás

Általános vérvizsgálatok, tumormarkerek, genetikai vizsgálatok, spermatogram és egyéb termékenységi vizsgálatok is elérhetőek. Gyermekeket 10 éves kortól fogadunk. A bejáratig vezető úton táblák segítik az eligazodást. EP kártyás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőséget biztosítunk.

Megközelítés, parkolás
Az Ady Endre útról a Petőfi utca elején közvetlenül a kispesti SZTK mellett található rendelőnk. Parkolás az utcában és a környéken ingyenes.

Nyitvatartás
H – CS: 07:00 – 11:00
P: 07:00 – 08:30

Telefon
+36 21 300 76 76

Email
budapestvervetel@femcare.hu

Kecskeméti vérvételi pont

Kecskemét, Wesselényi utca 1. belső udvar

Azonnali időpontfoglalás

Általános vérvizsgálatok, tumormarkerek, allergiavizsgálatok, genetikai vizsgálatok, spermatogram és egyéb termékenységi vizsgálatok is elérhetőek.
Gyermekeket 10 éves kortól fogadunk. Egészségpénztári kártyás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőséget biztosítunk.

Megközelítés, parkolás
A Rákóczi útról megközelítve az órásnál kell jobbra fordulni, az átriumban található a vérvételi pont. Parkolás a környéken fizetős.

Nyitvatartás
H – CS: 07:00 – 11:00
P: 07:00 – 08:45

Telefon
+36 21 300 76 76

Email
kecskemetvervetel@femcare.hu

Miért a Femcare?

 • Mindenki számára
  • 10-100 éves életkor között, fiatalok és idősek számára kialakított, kedvező árú vizsgálati csomagokat és egyéni vizsgálatokat kínálunk. Nálunk mindenki megtalálja a számára szükséges vizsgálatokat, segítünk a választásban!
 • Fájdalom nélkül
  • Tapasztalt és empatikus, szakértelemmel rendelkező vérvevők várják minden vérvételi pontunkon. Nehezen elérhető véna sem jelent problémát, a lehető leginkább fájdalommentesen és gyorsan végezzük a vérvételt.
 • Gyors eredmény
  • Kis- és nagylabor vizsgálatok eredménye egy nap alatt, komplex csomagok rövid elkészülési határidővel. Elektonikus eredményküldés e-mail címére gyorsan és biztonságosan. Akár személyesen is átveheti vizsgálati eredményeit.
 • Értékes tanácsok
  • A felesleges vizsgálatok elkerülése érdekében előzetes konzultációt vehet igénybe. A vizsgálati eredmények általános értékelésére is biztosítunk lehetőséget. A konzultációkhoz időpontfoglalás szükséges.

Ne halogasd!

Nem a tüneteket kezeljük, hanem a kiváltó okot szüntetjük meg

A lehető legkisebb megterhelés árán egyetlen vérvétellel átfogó képet adunk a különböző szervek, szervrendszerek működéséről (máj, vese, hormonrendszer, vérképzőrendszer működési rendellenességei jellegzetes labor eltérésekkel járnak). Szakorvosaink segítenek az eredmény értékelésében és a további teendők meghatározásában.

Fontos

Az alábbiakban fontos tanácsokat adunk a vérvételre felkészüléssel kapcsolatban.

Tanácsok Vérvétel előtt

A vérvétel legtöbbször éhgyomorra történik,  8-10 órával korábban már ne egyen. Előző este kerülje a magas fehérjetartalmú, zsíros ételeket. Vizet lehet és ajánlott is inni, megkönnyíti a mintavételt. A tea, kávé, alkohol befolyásolhatja a vérvétel eredményét, ezért ezek fogyasztását kerülje a mintavételt megelőzően.

Bizonyos vizsgálatok eredményét a megelőző erős fizikai terhelés is befolyásolja, ezért a vérvételt megelőzően kerülni kell a szélsőséges fizikai megterhelést.

Számos gyógyszer hatása van az anyagcserére, zavarhatják az eredményt. Ezért ajánlatos a gyógyszereket a mintavétel után bevenni. Szívbetegségben szenvedők egy pohár vízzel bevehetik a reggeli gyógyszereiket.

Vérvétel menete

Érkezzen 10 perccel korábban, hogy egyeztethessük személyes adatait és a kért vizsgálatokat.

A beavatkozás barátságos környezetben szakképzett, tapasztalt kollégák közreműködésével történik, mely csupán néhány percet vesz igénybe, minimális kellemetlenséggel jár. Kiskorúak esetén a mintavételre szülők jelenlétében kerül sor, közben gondosan ügyelünk arra, hogy a kicsik számára ez a lehető legkisebb fájdalommal járjon. Lehetőség van fekvő helyzetben történő vérvételre is. Ha Ön rosszullétre hajlamos, kérjük jelezze előre!

Régóta fennálló problémád van? Sok mindent kipróbáltál már de a tünetek visszatértek? Több évtizedes tapasztalatunkkal, átfogó módszerekkel segítünk elérni a tünetmentes állapotot állandó gyógyszerszedés nélkül.

Egy egész csapat segít neked!

A Femcare szakértői csapata tapasztalt orvosokból és szakemberekből áll, akik személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Dr. Kassai Enikő

Szülész – nőgyógyász, lézerspecialista

Dr. Fábián Adél

Szülész – nőgyógyász

Dr. Denk Fanni

Szülész – nőgyógyász

Dr. Flórián Nikolett

Szülész – nőgyógyász

Dr. Fürich Antónia

Szülész – nőgyógyász

ÉLETKÉPEK

Szántó Edit véleménye klinikánkról

Hallgasd meg egy páciensünk véleményét!

A Femcare csapata mindent megtesz érted! Szível, lélekkel, szakértelemmel.