Intimlézer kezelések

Nőgyógyászati lézertechnológia: hogyan működik?

Az alkalmazott technológia a szervezet saját regeneratív képességeire épül. A lézerfény hullámok a kötőszövet belsejébe hatolnak meghatározott hullámhosszon és kíméletesen felmelegítik a kollagénrostokat amelyek ezáltal megrövidülnek. A kezelés 3-4 hónap alatt új kollagénrostok képzésére ösztönzi a szervezetet. A megnövekedett kollagénrost mennyiség tartós rugalmasságot ad a megrövidült, feszesebb kötőszöveti elemeknek. Végeredményben a kezelt területek visszafiatalodása történik, amivel nemcsak a tünet kezelése, hanem a panaszokat kiváltó ok megszüntetése érhető el. Kötőszöveti szinten 10-15 éves visszafiatalodás érhető el. Számtalan problémára alkalmazható ez a technológia többek között:

  • vizeletcsepegés, vizeletvesztés (inkontinencia)
  • visszatérő hüvelygyulladások
  • hólyagfájdalom, felfázás miatti fájdalom
  • HPV fertőzés hámelváltozás esetén vagy tünetmentesen
  • hüvelytágasság, főleg szülést követően
  • hüvelyszárazság, fájdalom
  • császármetszés, gátmetszés heg kezelése
  • condyllomák, szemölcsök eltávolítása

Óriási előnye, hogy nem szükségesek műtéti körülmények a kezelések végzéséhez, minden kezelésfajta a nőgyógyászati rendelőben, érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítő géllel végezhető. Külön előkészületet nem igényel, vérzés-, vágás- és fájdalommentes. Egy kezelés időtartalma 15-60 perc. Egy kezelési sorozat 2-3 alkalomból áll. Az egyes kezelések között 4-6 hétnek kell eltelnie.

Bárki számára elérhető. Az alkalmazott technológiának köszönhetően nincs életkori megkötés vagy betegség miatti kizáró ok. A kezelések előtt nem szükséges laborvizsgálatokat végezni. Minden kezelés korlátlanul ismételhető (a szakorvos javaslatának megfelelően).

Információk a lézerkészülékről

Fotona, a piacvezető intimlézer

Megérkezett Magyarországra a Fotona cég piacvezető,
szabadalmaztatott, innovatív lézer-készüléke a legújabb robottechnológiával melynek segítségével akár két kezelés elegendő ahhoz, hogy a hölgyek megfiatalodjanak intim területeiken.

30 év kutatási eredményei és a korábbi kezelések tapasztalatai garantálják a hatékonyságot!

A kezeléseket TimeWalker® IntimaLaser ™ PRO nőgyógyászati lézerberendezés segítségével végezzük. A 2940 nanométer hullámhosszon működő Er:YAG és nonablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” technológiával működik.

Mi a “SMOOTH” technológia lényege?

Lézerfény szövetekbe juttatása révén olyan hatást fejt ki, amely korábban csak műtéttel vagy egyáltalán nem volt elérhető. A lézerfény gyengéd melegítő hatással bír a kötőszövetekre, ezáltal stimulálja a kollagén újratermelődést és a kollagénszintézist. Végeredményként a hüvelyfalat borító nyálkahártya jobban ellátja funkcióját, a hüvelyfal is megerősödik a kötőszöveti stimulációnak köszönhetően.

A Fotona nevű gyártó elsőként mutatta be világszerte a nőgyógyászatban használható 90° és 360°-ban kezelő csúcstechnológiás készülékét amely kíméletes és fájdalommentes ugyanakkor hatékony kezelések végzését teszi lehetővé. A készülékbe épített G-Runner™robot szkenner automatikus és optimális szintű energiatovábbítást végez a lézerfény által olyan precíz módon amelyre korábban nem volt lehetőség. Ez a pontosság teszi lehetővé azt is, hogy a kezelések időtartama rövidebb mint korábban, úgy hogy a hatékonyság nem csökken.

A kezelések igénybevételéhez állapotfelmérő vizsgálat és konzultáció szükséges. A vizsgálat során a specialista szakorvos megállapítja, hogy pontosan milyen kezelés és előreláthatóan hány alkalom szükséges. Látogatása során bátran tegye fel kérdéseit a kezeléssel kapcsolatban.

Foglaljon időpontot állapotfelmérő konzultációra!